mpara titlon

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Misono, η παράδοση συνάντα την τεχνολογία .

    H Misono είναι από τους πιο καθιερωμένους παραγωγούς μαχαιριών Ιαπωνικού στυλ και συγκαταλέγεται στα πιο ακριβά μαχαίρια της κατηγορίας του. Η παραγωγή τους ξεκίνησε στην πόλη Seki, πρωτεύουσα του ξίφους, με 800 χρόνια ιστορία στην δημιουργία μαχαιριών. Οι γραμμή παραγωγής τις Misono συνδυάζει την παραδοσιακή χειροτεχνία με τη σύγχρονη τεχνολογία για να προσφέρει την υψηλότερη επαγγελματική χρήση για το επίπεδο  κάθε μάγειρα.
   Αν και ποτέ η Misono  δεν έχει δείξει το εργαστήριο της, οι βασικές διαδικασίες για την επίτευξη ενός τέλειου αποτελέσματος είναι η διαμόρφωση του μετάλλου, η θερμική επεξεργασία και η λείανση. Ωστόσο, έχει ακουστεί ότι υπάρχουν άλλα επτά ή οκτώ βήματα πίσω από τις διαδικασίες και ότι κανένας άλλος κατασκευαστής δεν μπόρεσε να μάθει το τι γίνετε στο εργαστήριο της Misono
   Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ραγδαία αύξηση στην πώληση μαχαιριών της Misono, πολοί Chef προτιμάνε αυτά τα μαχαίρια διότι εκτιμούν την ποιότητα, το σχεδιασμό τους και την ευκρίνεια. Επίσης έχουν πολύ κοφτερή λεπίδα, λεπτή λάμα και μια σταθερή λαβή που βοηθάει στης γρήγορες κοπές προϊόντων στην κουζίνα, κάτι που το κάνει υπερβολικά χρήσιμο και απαραίτητο για όλους τους επαγγελματίες μάγειρες.
   Η εταιρία Misono δεν θα μπορούσε να έχει επιτύχει αυτήν την τόσο καλή φήμη που έχει σήμερα χωρίς τη δεξιοτεχνία, την έμπειρων τεχνικών και τη δεξιοτήτων που έχουν.

By. Gkipalis Andreas

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου