‘’ Το παραδοσιακό είναι η
βάση , αλλά τα γούστα αλλάζουν, οι απαιτήσεις διαφέρουν, η ανάγκη δεν μπορεί να
γενικευτεί και ως εκ τούτου, η αναζήτηση δίνει την εξέλιξη στη γαστρονομία ‘’
“Έκτορας Μποτρίνι”
Το εστιατόριο Etrusco είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που ξεκινάει από το 1992 οπού ο Etrusco Botrini εγκαταστάθηκε
στην Κέρκυρα, απ’ όπου κατάγεται η γυναίκα του. Τότε ξεκίνησε η ιστορία του “Etrusco” σαν ένα μικρό
εστιατόριο. Από το 2000 ο γιος του Έκτορας Μποτρίνι αναλαμβάνει το εστιατόριο,
και μέσα σε 3 χρόνια αποσπά τον πρώτο χρυσό σκούφο και συνεχίζει μέχρι το 2006 κερδίζοντας
της εντυπώσεις από το περιοδικό Αθηνόραμα.
Το 2007 ανεβάζει τον πήχη κερδίζοντας δυο χρυσούς σκούφους κάθε χρόνο μέχρι το 2010.Το έτος 2007-2008 διακρίθηκε
ανάμεσα στα 100 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο.
Ο χώρος και το περιβάλλον του εστιατορίου είναι
πολύ φιλόξενος και ζεστός, όπου υπάρχει κήπος στον οποίον καλλιεργούνται οι περισσότερες
από τις πρώτες ύλες με τα οποία δημιουργεί
αυτά τα απίστευτα πιάτα στο Μenu του.
By. Gkipalis Andreas
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου